Over ons

Zinzi & Lieven

Hallo, wij zijn Zinzi Aegten en Lieven.  Welkom op de manege Pareynhof. Zinzi heeft zowel nationaal als internationaal ervaring in dressuurwedstrijden, en de wereld van paarden en ruiters kent ze door en door. Samen met haar vriend Lieven willen ze jou graag de fijne kneepjes van het paardrijden bijbrengen.

Leo & Monique

Als pater familias altijd voor iedereen beschikbaar, de rots in de branding.

Paardrijden leren is best een uitdaging. Maar om het leeravontuur voor zowel kinderen als volwassenen zo leuk mogelijk te maken, staan we klaar met intensieve, ontspannende en vooral plezierige lessen. En dat alles met ervaren instructeurs die jou begeleiden.,

Onze pony's en paarden

In onze manege hebben we pony’s in alle mogelijke maten. We kiezen de grootte van de pony op basis van het kind dat erop gaat rijden. Voor de volwassenen hebben we ook paarden beschikbaar.

Wat onze pony’s en paarden echt bijzonder maakt, is dat ze niet te vergelijken zijn met de ‘gewone’, wat luie manégepony’s die je misschien eerder hebt gezien. Bij ons vind je elegante, getalenteerde wedstrijdpony’s die een klasse apart zijn.

De Manege

Al meer dan 20 jaar geven wij met veel liefde dressuurlessen aan zowel jong als oud. Onze ruiterkampen zijn een bron van plezier en avontuur, en onze pensionstalling in Bree staat bekend om haar opmerkelijke netheid. We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we inmiddels een vertrouwde naam zijn geworden in de hele regio, en we zijn met trots lid van Paardensport Vlaanderen.

Inschrijven

Doe mee met onze nieuwe lessen en activiteiten en schrijf je in!