Ons verhaal

Leren paardrijden is helemaal niet zo gemakkelijk zoals vele onder ons denken, maar om het leerproces voor kinderen en volwassenen zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij intensieve, ontspannende en plezierige lessen aan met uiteraard vaardige lesgevers.
Ons verhaal
Onze pony's en paarden

Onze pony’s en paarden

Onze manege beschikt over alle maten pony’s. De grootte van de pony wordt aangepast aan het kind wat erop moet rijden. Voor de volwassenen hebben we paarden ter beschikking.
De pony’s en paarden kan u niet vergelijken met de “echte”, luie manégepony’s die u al ooit gezien heeft. Deze manége beschikt over chique, talentvolle wedstrijdpony’s.

Pareynhof: persoonlijk en proper

Door onze persoonlijke benadering naar onze ruiters en bezoekers ontstaat een huiselijke sfeer waar ook properheid hoog in het vaandel staat.
Privèlessen

Privèlessen

Zowel voor beginnende als gevorderde ruiters verzorgen wij dressuurlessen.
GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Liever privèles? Dat kan en op vrijdag hebben we daar zelfs een hele dag voor vrijgehouden.
Pensionstalling

Pensionstalling

Wij beschikken over ruime en propere faciliteiten en elke dag komt uw paard in de weide.

Verzekering

Manege Pareynhof is aangesloten bij Paardensport Vlaanderen (vroeger V.L.P.) Een verzekering bij Paardensport Vlaanderen is verplicht bij al onze activiteiten. De kosten van een jaarverzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen bedraagt € 35,- per ruiter. (basisverzekering type C + uitbreiding type I) Natuurlijk is de verzekering bij alle aangesloten verenigingen en maneges in België geldig.

Meer info over deze polis kan u HIER vinden.

Nieuwsgierig? Vraag nu een proefles aan!